Гідрогеологічні умови і характеристика якості питних підземних вод Галицинівського родовища у Жовтневому районі Миколаївської області

Ескіз недоступний
Дата
2017
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
На території Миколаївської області у верхньосарматських відкладах природою створені сприятливі умови для видобутку і промислового використання підземних вод. Водоносний горизонт в верхньосарматських відкладах є головним підземним джерелом питного водопостачання населення в центральній та південній частинах Миколаївської області, яка характеризується не зовсім здоровим екологічним станом, пов’язаним з техногенною діяльністю. Тому вивчення гідрогеологічних умов і якості підземних вод Галицинівського родовища у Жовтневому районі Миколаївської області є актуальним.
Опис
Ключові слова
8.04010302 Гідрогеологія, тектоніка, геологічна будова, умови, прогноз
Бібліографічний опис
Касап, В. І. Гідрогеологічні умови і характеристика якості питних підземних вод Галицинівського родовища у Жовтневому районі Миколаївської області = Hydrogeological conditions and groundwater quality of Galitsin deposits at Zhovtnevy district of Mykolayiv region : дипломна робота магістра / В. І. Касап ; наук. кер. Д. В. Мелконян ; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Геолого-геогр. ф-т, Каф. інженерної геології та гiдрогеології . – Одеса, 2017 . – 84 с.
DOI
ORCID:
УДК