Психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу в українській школі в умовах сьогодення (серія журналістських матеріалів)

Ескіз недоступний
Дата
2024
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
У сучасному світі, де швидкий темп життя, високі вимоги та стрес стали невід'ємною частиною повсякдення, питання психологічної підтримки та емоційної допомоги набувають особливої актуальності. Це стосується не лише дорослих, але й дітей та молоді, які є учасниками освітнього процесу. Учні, студенти, вчителі та викладачі щодня стикаються з різноманітними викликами, які впливають на їхній емоційний стан і психічне здоров'я. Тому забезпечення психологічної допомоги та емоційної підтримки в освітніх закладах є важливою складовою їхньої діяльності.
Опис
Ключові слова
061 журналістика, бакалавр, українські школи, психологічна підтримка, емоційна допомога, освітній процес, психологічні служби
Бібліографічний опис
Дончева, Д. Л. Психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу в українській школі в умовах сьогодення (серія журналістських матеріалів) = Psychological help and emotional support of the participants of the educational process in the Ukrainian school in todey's conditions (series of journalistic materials) : кваліфікаційна робота бакалавра / Д. Л. Дончева. – Одеса, 2024. – 21 с.
DOI
ORCID:
УДК