Методика викладання іноземної мови

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Автори
Науковий керівник
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Букаєв В. В.
Анотація
У методичних рекомендаціях здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня пропонуються теми, питання до практичних занять, завдання для самостійної роботи, література для самопідготовки. Методичні рекомендації сприяють формуванню знань студентів про сучасні вимоги щодо організації освітнього процесу з викладання іноземної мови, психологічні засади, методи формування артикуляційних, інтонаційних, лексичних, граматичних знань та вмінь, а також умінь у аудіюванні, говорінні, читанні, письмі. Передбачається підготовка студентів до використання цифрових технологій на уроках французької мови та в позакласний час. Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, викладачів-науковців.
Опис
Методичні рекомендації
Ключові слова
навчання іноземних мов, психолінгвістичні особливості засвоєння іншомовного матеріалу, організація освітнього процесу, викладання французької мови, планування роботи вчителя, використання цифрових технологій на уроках французької мови, 035 Філологія, 035.055 Романські мови та літератури (переклад включно), перша – французька
Бібліографічний опис
Методика викладання іноземної мови : метод. рек. до практ. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня за спец. 035 Філологія, спеціалізації 035.055 «Ром. мови та літ. (пер. включ.), перша – фр.» / уклад. М. О. Князян. Одеса : Букаєв В. В., 2023. – 24 с.
DOI
ORCID:
УДК
37.02(076)