Дієтологія та раціональне харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Автори
Науковий керівник
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Укладене у відповідності до робочої програми з «Дієтології та раціонального харчування» для здобувачів ІІ рівня вищої освіти за спеціальностями 091 Біологія, 162 Біотехнологія і біоінженерія, 014.05. Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 226 Фармація, промислова фармація та до робочої програми з «Нутриціології» для спеціальності 226 Фармація. Промислова фармація. Видання розроблене для підготовки до практичних і семінарських занять з дисципліни, містить стислі теоретичні питання, тести та практичні завдання про роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності, норми споживання нутрієнтів та енергії різних верств населення, оцінку харчового та енергетичного статусу, лікувальне та нетрадиційне харчування.
Опис
Ключові слова
дієтологія, раціональне харчування, превентивне харчування, дієтичне харчування, збалансоване харчування, нутриціологія, організація системи харчування людини, анатомо-фізіологічні особливості травлення, основні складові компоненти їжі, розрахунок добового раціону для різних категорій осіб, 091 Біологія, 162 Біотехнології та біоінженерія, 014.05. Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 226 Фармація, промислова фармація
Бібліографічний опис
Дієтологія та раціональне харчування [Електронний ресурс] : електрон. метод. рек. до практ. занять та самост. роботи для здобувачів 2 рівня вищ. освіти за спец. 091 Біологія, 162 Біотехнології та біоінженерія, 014.05. Середня освіта. Біологія та здоров’я людини, 226 Фармація, пром. фармація / уклад. : О. А. Макаренко, Т. В. Гладкій. – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2023. – 72 с. – 1,5 МБ.
DOI
ORCID:
УДК
612.39:613.2(072)