Програмний комплекс обробки результатів експериментальних даних

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
У дипломній роботі розробляється тема «Програмний комплекс обробки результатів експериментальних даних». Мета роботи – розробка апаратно-програмного комплексу зняття біомедичних показників та подальшої обробки отриманих даних. До таких показників входить кількість серцевих скорочень, або частота пульсу, рівень насиченості крові киснем, а також температура тіла. В результаті проведених у роботі досліджень з виміру показників життєдіяльності людини з'явилася можливість виконувати первинну діагностику ознак COVID-19 та деяких інших захворювань, що супроводжуються зміною частоти пульсу, сатурації та температури тіла, або деяких з цих показників. Це дозволяє визначити зміни на початку розвитку захворювання та вчасно звернутись до лікаря для більш детального обстеження стану здоров’я. Робота складається з трьох розділів, десяти підрозділів, 63 сторінок, шести додатків, вміщує 36 першоджерел.
Опис
Ключові слова
123 Комп’ютерна інженерія, експериментальні дані, програмний комплекс обробки, обробка отриманих даних, зняття біомедичних показників
Бібліографічний опис
Ярошевська, О. Б. Програмний комплекс обробки результатів експериментальних даних : дипломна робота бакалавра. – Одеса, 2021. – 98 с.
DOI
ORCID:
УДК