Сучасний стан і перспективи розвитку ринку електромобілів в Україні

Ескіз недоступний
Дата
2020
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Процеси глобалізації та індустріалізації, а також економічна криза та проблема обмеженості таких органічних ресурсів, як нафта та газ спонукають до пошуку альтернативних джерел енергії для використання в промисловості та побуті. Це безпосередньо стосується і сфери транспортної промисловості, оскільки транспорт є основним споживачем нафти. Поява електромобілів сприяла розвитку транспорту з двигунами внутрішнього згоряння. Сьогодні глобальний автомобільний ринок розвивається в умовах очікування обмеження використання бензину, дизельного палива і переходу на електромобілі та гібриди. Актуальність даного дослідження полягає у визначенні як для світу так і для України перспектив розвитку ринку електромобілів, адже поширення електромобілів за умов належного розвитку сервісної інфраструктури може привести до покращення економічної та екологічної ситуації в світі.
Опис
Ключові слова
103 науки про Землю, електромобіль, ринок електоромобілів, Україна, транспорта промисловість, автомобілебудування світу, світовий ринок, розвиток, перспектива розвитку, електрокар
Бібліографічний опис
Коваль, М. В. Сучасний стан і перспективи розвитку ринку електромобілів в Україні = Current state and prospects of development of the electric cars market in Ukraine : дипломна робота бакалавра / М. В. Коваль; наук. кер. Л. В. Хомич; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Геолого-геогр. ф-т, Каф. екон. та соц. географії і туризму. – Одеса, 2020. – 73 с.
DOI
ORCID:
УДК