Особливості концептуальних засад харчування як об'єкт туризму та гостинності, їх роль у розвитку туристичної індустрії

Ескіз недоступний
Дата
2020
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Актуальність теми. Динамічний розвиток ресторанного ринку України, спричиняє конкуренцію між закладами харчування. Поява нових форматів закладів ,які будуть спиратися на використання інноваційних підходів у діяльності підприємств ресторанного господарства вже зараз користуються попитом в країні. Концепція – це вже наступний етап після розробки ідеї. Концепція повністю пояснює ідею і є загальним керівництвом зі створення ресторану. За вибором правильної концепції лежить гарантія не тільки для створення нового підприємства ресторанного господарства, а й найголовнішої мети, успішності його діяльності, підвищення відвідуваності та рентабельності. Концепція закладу яка визначає ресторанну ідею ,містить задум,способи реалізації,гарантує успішне просування ресторану на ринку. Концептуальний підхід набуває особливого значення в умовах посилення конкуренції та інноваційної орієнтації індустрії гостинності. Індустрія харчування – важлива невід’ємна частина індустрії туризму. Національна кухня є цікавим елементом цієї індустрії. Заохочих скуштувати українську національну кухню дуже багато, тому створення ресторанів за цією концепцію дуже багато. Безліч іноземців відвідують Україну щоб відчути «місцевий колорит». Тематичні ресторани – це саме ті заклади, які приваблюють своєю незвичайністю, оригінальністю . Прагнення таких закладів створити атмосферу, в якій гості відчувають комфорт, розглянуть більш детальніше тематику ресторану, отримають нові враження. В сучасному світі існує чи мала кількість подібних закладів .Вагома частка з них вражає своєю унікальністю,яка приваблює туристів
Опис
Ключові слова
6.14003 туризм, ресторанне господарство, заклади харчування, концептувальне харчування, заклади харчування України, мережевні заклади, тематичні заклади
Бібліографічний опис
Балицька, Ю. Р. Особливості концептуальних засад харчування як об'єкт туризму та гостинності, їх роль у розвитку туристичної індустрії = Features of conceptual principles of foot as an object of tourism and hospitality' their role in developing tourist industry : дипломна робота бакалавра / Ю. Р. Балицька; наук. кер. В. В. Яворська; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Геолого-геогр. ф-т, Каф. екон. та соц. географії і туризму. – Одеса, 2020. – 61 с.
DOI
ORCID:
УДК