Художнє втілення комічного в романі Ю. Щербака «Час смертохристів»

Ескіз недоступний
Дата
2019
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І.І. Мечникова
Анотація
Юрій Щербак – унікальна особистість, один із найвизначніших представників нової української постмодерної літератури. За широтою різнорідних творчих зацікавлень постать Юрія Щербака одна з найбагатогранніших у сучасній українській літературі. Це стосується і його праці в жанрах прози, публіцистики, драматургії, поезії, і діяльності як відомого лікаря-епідеміолога, доктора медичних наук, еколога, політичного та державного діяча. Юрій Щербак – унікальна особистість, один із найвизначніших представників нової української постмодерної літератури. За широтою різнорідних творчих зацікавлень постать Юрія Щербака одна з найбагатогранніших у сучасній українській літературі. Це стосується і його праці в жанрах прози, публіцистики, драматургії, поезії, і діяльності як відомого лікаря-епідеміолога, доктора медичних наук, еколога, політичного та державного діяча. Наукова класифікація видів гумору повинна ґрунтуватися не на перерахуванні смішного чи прийомів комічного, але на групуванні цих прийомів або видів за загальними для них істотними ознаками.
Опис
Ключові слова
6.020303 філологія, літературна категорія, комізм, естетична категорія, засоби комічного, сатира, роман, Ю. Щербак, іронія
Бібліографічний опис
Неткова, Т. І. Художнє втілення комічного в романі Ю. Щербака "Час смертохристів" = The artistic embodiment of the humorous features in the novel by Y. Shchrbak "The time of the Deathstiks" : дипломна робота бакалавра / Т. І. Неткова; наук. кер. Т. Л. Стоянова; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Філол. ф-т, Каф. укр. літ. – Одеса, 2019. – 52 с.
DOI
ORCID:
УДК