Екологія людини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Екологія людини - це наука, що вивчає закономірності взаємодії людини з людиною та з його навколишнім середовищем, тобто, умови життя людини та їх вплив на людський організм. Дисципліна “Екологія людини” входить у блок природничо-наукових дисциплін та вивчається з метою формування та розвитку екологічного мислення студента, а також формування у студентів здатності діяти в напрямку поліпшення якості навколишнього середовища в професійній та побутовій діяльності. Основне завдання курсу – систематизація знань про взаємодію організмів, у тому числі людини, із середовищем, формування загальних основ системного погляду на природні процеси як бази для оптимізації антропогенної діяльності в навколишньому світі з метою пошуку шляхів щодо стабільного та сталого розвитку.
Опис
Ключові слова
забруднення повітря, навколишнє середовище, автотранспорт, стічні води, радіаційний ризик, мікроклімат приміщення, біоритм організму, фізичний розвиток
Бібліографічний опис
Кожемяк М. А. Екологія людини: методичні вказівки до практичних робіт для студентів ІІІ курсу факультету хімії та фармації «Спеціальність 014 Середня Освіта (Хімія)». – Одеса, 2019. – 43c.
DOI
ORCID:
УДК