Adsorption removal of anthocyanins from red cabbage extracts by bentonite: statistical analysis of main and interaction effects

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
During the last years, numerous studies about biological activities of anthocyanins have been published. Red cabbage has high anthocyanin content. In comparison to other common plants (berries, fruits, and vegetables) rich in anthocyanins this vegetable can be to become the very cheap source of anthocyanins, because it yields quickly and its cultivation, harvest, and storage are not difficult.
Опис
Ключові слова
biological, anthocyanins, anthocyanin
Бібліографічний опис
Матеріали Всеукраїнської конференції з міжнародною участю «Хімія, фізика і технологія поверхні» і семінару «Наноструктуровані біосумісні / біоактивні матеріали», - (Київ, 24-25 трав. 2017р.). – Київ, 2017.
DOI
ORCID:
УДК