Гідрогеологічні умови і попередня оцінка експлуатаційних запасів підземних вод балтської свити в с. Гетьманівка Савранського району Одеської області

Ескіз недоступний
Дата
2017
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Водопостачання населення с. Гетьманівка Савранського району Одеської області забезпечується привізною водою з артезіанських свердловин, що розташовані в сусідніх селах, та з шахтних колодязів, що облаштовані на водоносний горизонт у балтських відкладах. На момент подачі заявки на буріння діючі свердловини в селі відсутні. Заявлена потреба населення у воді складає 18 м3/добу. Згідно заявки Одеської обласної адміністрації, у відповідності до проекту «Пошуки питних підземних вод і буріння розвідувальноексплуатаційних свердловин в Одеській області», на території с. Гетьманівка було виконано буріння розвідувально-експлуатаційної свердловини № 154. Мета роботи – характеристика гідрогеологічних умов і попередня оцінка експлуатаційних запасів підземних вод в балтських відкладах по свердловині № 154 на території с. Гетьманівка Савранського району Одеської області.
Опис
Ключові слова
6.040103 Геологія, характеристика, геологія, гідрогеологія, методика, клімат
Бібліографічний опис
Солодовніков, П. А. Гідрогеологічні умови і попередня оцінка експлуатаційних запасів підземних вод балтської свити в с. Гетьманівка Савранського району Одеської області = Hidrogeological conditions and preliminary assessment of ground water exploitative reserves in Neogene Balta suite sediments at Hetmanivka village Savransky district of Odessa region : дипломна робота бакалавра / П. А. Солодовніков ; наук. кер. Г. А. Опріц ; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Геолого-геогр. ф-т, Каф. інженерної геології та гiдрогеології . – Одеса, 2017 . – 56 с.
DOI
ORCID:
УДК