13. Факультет хімії та фармації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 13. Факультет хімії та фармації за Автор "Avdijuk, К. V."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Властивості α-амілази Aspergillus SP. 55(2009) Варбанець, Л. Д.; Авдіюк, К. В.; Борзова, Н. В.; Харкевич, О. С.; Жданова, Н. М.; Сейфулліна, Інна Йосипівна; Марцинко, Олена Едуардівна; Пєсарогло, Олена Георгіївна; Варбанец, Л. Д.; Авдиюк, К. В.; Борзова, Н. В.; Харкевич, Е. С.; Жданова, Н. Н.; Сейфуллина, Инна Иосифовна; Марцинко, Елена Эдуардовна; Песарогло, Алена Георгиевна; Varbanets, L. D.; Avdijuk, К. V.; Borzova, N. V.; Kharkevich, E. S.; Zhdanova, N. N.; Seifullina, Inna Y.; Martsynko, Olena E.; Pesaroglo, Olena G.Вивчено вплив різних факторів на процес біосинтезу позаклітинної (α-амілази у Aspergiiius sp. при глибинному культивуванні. Підібрано оптимальний склад поживного середовища: концентрація вуглецю (картопляний крохмаль 1 г/л) та азоту (NaNO3, 0,5 г/л). Ферментний препарат має широкий рН- оптимум активності (4,5—9,0), термооптимум при pH 6,5 — 60 °С, а при pH 4,5 та при 9,0 —50 °С. Показано інгібіторну дію координаційних сполук германію на амілолітичну активність препарату.