Соціальна робота з різними категоріями клієнтів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2023
Автори
Науковий керівник
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Бондаренко М. О.
Анотація
Пропоновані методичні рекомендації допомагають при підготовці до відповідей на практичних заняттях та підготовці до самостійного виконання завдань. Увагу приділено формуванню теоретичним основам соціальної роботи з різними категоріями клієнтів та наданню їм соціальних послуг. Розраховано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота факультету психології та соціальної роботи ОНУ імені І. І. Мечникова.
Опис
Методичний посібник
Ключові слова
соціальна робота, категорія клієнта соціальної роботи, потреби і запити клієнтів соціальної роботи, запобігання стигматизації категорій клієнтів соціальної роботи, технології ведення випадку, соціальні інституції у сфері соціальної роботи, організація соціальної роботи з різними категоріями клієнтів, 231 Соціальна робота
Бібліографічний опис
Соціальна робота з різними категоріями клієнтів : метод. посіб. до практ. занять та самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 231 Соц. робота / уклад.: Т. П. Хлівнюк, К. О. Кулава. – Одеса: ФОП Бондаренко М.О., 2023. – 78 с.
DOI
ORCID:
УДК
364-7(072)