Створення дієвих бізнес-моделей розвитку морських портів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У монографії поглиблено наукові положення формування державної морської політики сталого розвитку портів у контексті інтеграції зусиль держави та морських портів у реалізації успішних бізнес-моделей; сформовано методологічні засади управління ризиками впровадження державної політики розвитку потенціалу морських портів і ризиками реалізації бізнес-моделей суб’єктами господарювання в галузі. Здійснено оцінку сучасних бізнес-моделей морських торговельних портів в Україні та визначено вплив на їх реалізацію з боку держави. Запропоновано концепцію впровадження дієвої державної морської політики в аспекті підвищення ефективності реалізації бізнес-моделей торговельних портів України. Для економістів, науковців, викладачів, студентів та аспірантів вищих навчальних закладів.
Опис
Ключові слова
морський порт, бізнес-модель, фінансово-економічний стан, моніторинг, порт-лендлорд, приватна стивідорна компанія, транзитний напрям
Бібліографічний опис
Нєнно І. М. Створення дієвих бізнес-моделей розвитку морських портів: макрополітичні та мікроекономічні аспекти : монографія / І. М. Нєнно. – Краматорськ : ДДМА, 2017. – 474 с.
DOI
ORCID:
УДК