Система організації соціальних служб

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Предметом вивчення навчальної дисципліни «Система організації соціальних служб» є принципи організації соціальних служб; головні засади соціальної роботи та перспективи розвитку соціальних служб в Україні; моделі взаємодії та співпраці різноманітних соціальних служб та суб’єктів соціальної роботи на рівні громад; організація надання соціальних послуг, соціальної допомоги і соціальної підтримки населенню в соціальних службах. Мета вивчення навчальної дисципліни «Система організації соціальних служб» полягає в опануванні студентами основ системної організації діяльності соціальних служб; ознайомленні з особливостями та принципами організації соціальної роботи в загальних і спеціалізованих службах; з моделями взаємодії та співпраці різноманітних соціальних служб та суб’єктів соціальної роботи. Основними завданнями вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із теоретико-методологічними основами організації роботи в соціальних службах; розгляд інноваційних технологій в роботі соціальних служб; формування навика визначення пріоритетності завдань спеціалізованих служб; озброєння вміннями та навичками проектування та надання допомоги особам, які перебувають у складній життєвій ситуації, з урахуванням потенціалу існуючих соціальних служб.
УДК 364.04
Опис
Ключові слова
соціальна служба, організація роботи, теоретико-методологічні основи, модулі для самостійної роботи, питання, 231 Соціальна робота
Бібліографічний опис
Дубініна, Я. П. Система організації соціальних служб : метод. вказ. до практ. занять для студентів спец. 231 «Соц. робота» / Я. П. Дубініна. – Одеса : Друк Південь, 2018. – 58 с.
DOI
ORCID:
УДК