Мережеві новини та соціальні медіа: трансформація сучасної інформаційної журналістики (за матеріалами сайтів «Лівий берег» і «Украінська правда» 2015 р.)

Ескіз недоступний
Дата
2016
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
Під впливом нових інформаційних технологій відбуваються значні зміни в області масових комунікацій. Ці зміни докорінно впливають на трансформацію сучасних мас-медіа. Ми вивчили історію інтернету та інтернет-журналістики та з'ясували, що це нова, окрема галузь ЗМІ та нова важлива сторінка в історії журналістики, яка ще не до кінця вивчена та систематизована...
Опис
Ключові слова
8.03030101 журналістика, Інтернет як ЗМІ, мережева журналістика, інтернет-медіа
Бібліографічний опис
Мережеві новини та соціальні медіа: трансформація сучасної інформаційної журналістики (за матеріалами сайтів "Лівий берег" і "Українська правда" 2015 р.) = Network news and social media: transformation of modern information journalism (Based on the sites "Livy Bereg" and "Ukrainska Pravda" in 2015 : дипломна робота магістра / Д. В. Койнов; наук. кер. Н. О. Стеблина; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Ф-т журналістики, реклами та видавничої справи, Каф. реклами та зв'язків з громадськістю. – Одеса, 2016. – 60 с.
DOI
ORCID:
УДК