Логотип репозиторію
  • English
  • Українська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
  • English
  • Українська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Lozova, O. I."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Вантажиться...
    Ескіз
    Документ
    ISOLATION AND DETERMINATION OF THE ACTIVITY OF MICROBIAL TRANSGLUTAMYNAZE
    (Печатный дом, 2007) Zynov'ev, A. A.; Lozova, O. I.; Зінов'єв, А. А.; Лозова, О. Й.
    Among the majority of enzymes widely used in a food industry the important place belongs trasglytaminase (TG), which catalyzed acyl-transfer reaction between peptide bound glytaminyl residues and primary amines. Recently, on the basis of the enzyme cross-links reaction, it has been used in the experiments improve the functional properties of foods.

DSpace та ОНУ імені І.І.Мечникова copyright © 2009-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Форма зворотнього зв'язку