Перегляд за Автор "Bushniak, Tatiana I."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Сучасні тенденції класифікації послуг та інноваційного розвитку готельних підприємств(2019) Нєнно, Ірина Михайлівна; Ненно, Ирина Михайловна; Nyenno, Iryna M.; Рудінська, Олена Володимирівна; Рудинская, Елена Владимировна; Rudinska, Olena V.; Бушняк, Тетяна Іванівна; Бушняк, Татьяна Ивановна; Bushniak, Tatiana I.У статті систематизовано системи кла- сифікації готелів за рівнем комфорту в системах зірок, букв, «корон» та розрядів. Виділено основні тенденції розвитку світо- вого готельного ринку, серед них: розши- рення та диверсифікація асортиментного ряду готелів; демократизація; спеціалізація; тематичний туризм; диференціація та лобіювання в рамках глобальних об’єднань; індивідуалізація; використання інстру- ментів маркетингових комунікацій для формування та моніторингу ділової стра- тегії. Інноваційний потенціал готелів роз- глядається крізь контекст технологічних інновацій, програм лояльності та екологіч- ності. Розкрито інструментальний підхід до комп’ютеризації дистрибуції готельних послуг та автоматизації менеджменту готелю. Ступінь екологічності оцінюється за такими критеріями, як: рівень спожи- вання води й електроенергії; обсяг атмос- ферних викидів; використання природних ресурсів (обсяг спожитого паперу, канце- лярського приладдя, мийних засобів, облад- нання та інших матеріалів, структура використання відновлюваних та невіднов- люваних ресурсів); вплив хімічних засобів на довкілля та здоров'я людини; викиди у воду; обсяг відходів; імовірність пожеж, аварій та інших надзвичайних ситуацій.