Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів у процесі вивчення біологічних дисциплін

Ескіз недоступний
Дата
2020
Науковий керівник
Укладач
Редактор
Назва журналу
ISSN
E-ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Анотація
У дипломній роботі розкрито шляхи активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів у процесі вивчення біології, які сприятимуть для реалізації активності учнів, подолання ускладнень у пізнавальній діяльності, підвищить рівень готовності учнів до досягнення цілей, їх здатності до розуміння, пояснення та інтерпретації явищ, що вивчаються. Проведене дослідження щодо активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках біології показало, що використання доцільно підібраних методичних прийомів та методів на уроках біології з метою активізації пізнавальної діяльності призводить до підвищення пізнавальної активності старшокласників, поліпшення їх самопочуття та сприяє розвитку інтересу до біології. Дипломну роботу викладено на 74 сторінках, вона містить 5 таблиць та 4 рисунків. Наведено посилання на 71 джерел літератури.
Опис
Ключові слова
014 середня освіта, активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів, активність, мотивація, пізнання, activation of students' educational and cognitive activity, activity, motivation, cognition
Бібліографічний опис
Бабець, Т. М. Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів у процессі вивчення біологічних дисциплін = Activation of edukational and cognitive activity of students in the process of studying biological disciplines : дипломна робота магістра. – Одеса, 2020. – 70 с.
DOI
ORCID:
УДК
Зібрання