Бубнова, Валерія Юріївна2023-10-182023-10-182023Бубнова, В. Ю. Сучасні тенденції і розвиток гастрономічного туризму = Modern trends and development of gastronomic tourism : кваліфікаційна робота бакалавра / В. Ю. Бубнова. – Одеса, 2023. – 70 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/36288На сьогоднішній день туристичний бізнес залишається перспективних напрямом розвитку економіки України, незважаючи на низку проблем викликаних пандемією COVID19 та війни. Гастрономічний туризм поступово набуває популярності серед споживачів, що пояснюється їх прагненням до нових гастрономічних вражень і смакових відчуттів. Саме цей вид туризму розкриває особливості автентичної технології приготування місцевих страв, традицій їх споживання, вчить навичкам кулінарного мистецтва, а гастрономічні фестивалі та ярмарки з кожним роком відвідують більше гостей, навіть з-за кордону.uk242 туризмосвітня програма туризмгастрономічний туризмрегіони світурегіони Західної Українигастрономічні відмінностіСучасні тенденції і розвиток гастрономічного туризмуModern trends and development of gastronomic tourismDiplomas