Захарієва, З. Є.Будняк, О. Л.Данілова, А. О.Будняк, Олександр КостянтиновичЧернадчук, Сніжана СергіївнаФедорко, Наталія ЛеонідівнаСорокін, Андрій ВікторовичЗапорожченко, Олександр ВікторовичДанілова, О. І.Салавеліс, А. Д.Будняк, Александр КонстантиновичBudniak, Oleksandr K.Запорожченко, Александр ВикторовичZaporozhchenko, Oleksandr V.Chernadchuk, Snizhana S.Чернадчук, Снежана СергеевнаFedorko, Natalia L.Федорко, Наталья ЛеонидовнаСорокин, Андрей ВикторовичSorokin, Andrii V.2010-09-232010-09-232010Український бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journal0201 - 8470https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/533Матеріали Х Українського біохімічного з'їзду 13 – 17 вересня 2010 р., м. Одеса // Український бiохiмiчний журнал = Украинский биохимический журнал = The Ukrainian Biochemical Journal : Наук.-теор. журн. / НАН України, Ін-т бiохiмiї iм.О. В. Палладiна.- К.,1946. – укр., рос., англ.Метою роботи було визначення ступеня протекторної дії високовуглеводного жому з цукрового буряку та харчових продуктів переробки насіння ріпаку (олія, жмих, знежирений шрот) на біохімічні показники щурів при деяких експериментальних патологіях.otherВПЛИВ ДІЇ ХАРЧОВИХ ДОБАВОК ІЗ ЦУКРОВОГО БУРЯКУ ТА РІПАКУ НА БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ У ЩУРІВArticle