Popovych, Yuliia A.Blagodarova, O. M.Shkolina, K. S.Chebotar, Sabina V.Попович, Юлія АндріївнаБлагодарова, O. M.Чеботар, Сабіна Віталіївна2025-03-062025-03-062024Application of new molecular markers for detecting of gliadin loci polimorphism of Triticum durum Desf. / Yu. A. Popovych, O. M. Blagodarova, K. S. Shkolina, S. V. Chebotar / Біологічна секція (23 серпня 2024 р.) в межах XXIV Гамовської міжнародної астрономічної конференції «Астрономія та не тільки: астрофізика, космологія та гравітація, астрофізика елементарних частинок, радіоастрономія, астробіологія та генетика», яка проводилась 19–23 серпня 2024 р. в ОНУ імені І. І. Мечникова, Одеса, Україна // Вісник Одеського національного університету. Біологія. – 2024. – Т. 2, вип. 2(55). – С. 119–120.2077-1746https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/40750Durum wheat is an important raw material in the food processing industry and the main ingredient in the production of pasta. It is mainly grown in the Mediterranean basin (Italy, Turkey, Algeria and Spain, providing 50% of the world’s production).ennew molecular markersgliadin loci polimorphismTriticum durum Desf.Durum wheatApplication of new molecular markers for detecting of gliadin loci polimorphism of Triticum durum Desf.Articlehttps://doi.org/10.18524/2077-1746.2024.2(55).320491575.17:575.113.2:633.34https://orcid.org/0000-0001-6576-7606https://orcid.org/0000-0002-9130-72722415-3125