Балакіна, Катерина АнатоліївнаГрінченко, Юрій ЛеонідовичГринченко, Юрий ЛеонидовичHrinchenko, Yurii L.2019-05-212019-05-212019Збірник тез доповідей студентів, аспірантів та здобувачів – учасників 75-ї звітної конференції Одеського національного університету імені І. І. Мечникова. Секція економічних і правових наук (24-26 квітня 2019 р., м. Одеса) / ред.кол.; відп. ред. А. В. Смітюх. – Одеса : Фенікс, 2019.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/24151Основна мета оцінки ефективності діяльності підприємства громадського харчування – на основі всебічного аналізу дати висновок про результативність діяльності підприємства в певний період і можливості його подальшого розвитку. Ефективність визначається за допомогою системи показників, що відображають стан і розвиток суб’єкта оцінки. Питання побудови системи показників ефективності діяльності підприємства громадського харчування набувають особливої значущості в сучасних умовах господарювання, коли підвищуються вимоги населення до якості обслуговування і розвивається конкуренція. В результаті дослідження для кожного закладу можна побачити і зрозуміти на яку області закладу слід приділити більше уваги. На Рисунку 1 представлена діаграма з візуалізацією виставлених оцінок.ukметодикакомплексна оцінкагромадське харчуванняЩодо методики комплексної оцінки закладів громадського харчуванняArticle