Самойленко, О. С.Ліманська, Наталія ВікторівнаSamoilenko, O. S.Limanska, Nataliia V.2015-07-022015-07-022015Збірка матеріалів наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вченихhttps://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/7038Збірка матеріалів наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. – Одеса : Репозитарій наукової бібліотеки ОНУ імені І. І. Мечникова, 2015.Лактобацили, внесені у ґрунт, активують його власну мікробіоту, внаслідок чого покращуються процеси розкладу органічних речовин та вивільнюються більш прості сполуки, що легко засвоюються рослинами (Higa, 1989).ukЛактобацилинасіння томатівВплив бактерій Lactobacillus plantarum ONU 12 на проростання насіння томатівThe influence of Lactobacillus plantarum ONU 12 bacteria on germination of tomato seedsArticle