Дойчева, Діана Дмитрівна2018-07-112018-07-112017Дойчева, Д. Д. Особливості продукції індоліл-3-оцтової кислоти бактеріями роду Pseudomonas = The product features of indole-3-acetic acid by Pseudomonas bacteria : дипломна робота бакалавра / Д. Д. Дойчева; наук. кер. М. Ю. Русакова; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2017. – 33 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/17648Зростаюче техногенне навантаження на навколишнє середовище примушує нас створювати якісно нові, біологічні, технології у рослин від шкідників та стресорів . Одним із інструментів підвищення продуктивності рослинництва та отримання екологічно чистої продукції є використання мікроорганізмів, які позитивно впливають на розвиток рослин та їх імунітет. Використання бактерій у рослинництві як альтернативи агрохімікатам потребує подальшого вивчення механізмів, які лежать в основі взаємодії бактерій з рослинами та створення нових біопрепаратів на основі мікроорганізмів із комплексом корисних для рослини властивостей.ukрseudomonas spоцтова кислотатриптофанкомпоненти поживних середовищіндоліл -3-оцтова кислотаindole-3-acetic acidtryptophanculture medium componentsОсобливості продукції індоліл-3-оцтової кислоти бактеріями роду PseudomonasThe product features of indole-3-acetic acid by Pseudomonas bacteriaDiplomas