Будняк, О. Л.Мартинюк, І. О.Якименко, В. Є.Ступницький, М. Д.Таранець, Н. П.Ногін, В. О.Петров, А. С.2013-02-212013-02-212012Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі наукиhttps://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/3268Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки. - Одеса, Печатный дом, 2012Отримані данні свідчать про відсутність погіршення показників щурів у групах тварин, яким на фоні дії СС14 давали продукти з ріпаку у порівнянні з групою хворих тварин (група 2).ukБІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ІЗ РІПАКУArticle