Крицька, Олена Борисівна2018-07-112018-07-112017Крицька, О. Б. Молекулярна- біологічна характеристика та ідентифікація бацил-контамінантів овачевої сировини = Molecular-biological characteristic and identification of bacillus-contaminants of vegetable raw material : дипломна робота бакалавра / О. Б. Крицька; наук. кер. Г. В. Ямборко; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. мікробіології, вірусології та біотехнології. – Одеса, 2017. – 37 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/17658Широке поширення спороутворюючих бактерій у навколишньому середовищі та їх часте виявлення в різних продуктах, особливо при псуванні, викликали до них певний інтерес . Перші роботи по класифікації цієї групи бактерій були виконані в основному представниками харчової та санітарної мікробіології.ukбезпека рослинної продукціїполімеразно-ланцюгова реакціярегламентовані бацилярні контамінантиsafety of plant productsрolymerase chain reactionregulated bacilli contaminantsМолекулярна- біологічна характеристика та ідентифікація бацил-контамінантів овачевої сировиниMolecular-biological characteristic and identification of bacillus-contaminants of vegetable raw materialDiplomas