Дубна, Максим Миколайович2019-04-042019-04-042018Італійська їжа в історії та культурі: збірка наукових статей з нагоди року італійської їжі у світі / відп. ред. О. В. Сминтина; ред. кол. : В. Г. Кушнір, О. М. Дзиговський, О. А. Прігарін, Н. О. Петрова, І. С. Горнова. – Одеса : Одеський національний університет імені І. І. Мечникова, 2018. – 150 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/23465У статті розглянута тема їжі, як етнографічного маркера в українській та італійських культурах, на прикладі страв з борошна. Досліджено їх особливості та специфіку приготування. Звернуто увагу на страві, як на етнічному маркері в культуріukїжакультураетнічністьдослідженняСтрава як етнографічний маркер в культурі (на прикладі страв з борошна)Article