2023-09-042023-09-042023Дієтологія та раціональне харчування [Електронний ресурс] : електрон. метод. рек. до практ. занять та самост. роботи для здобувачів 2 рівня вищ. освіти за спец. 091 Біологія, 162 Біотехнології та біоінженерія, 014.05. Середня освіта. Біологія та здоров’я людини, 226 Фармація, пром. фармація / уклад. : О. А. Макаренко, Т. В. Гладкій. – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2023. – 72 с. – 1,5 МБ.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/35942Укладене у відповідності до робочої програми з «Дієтології та раціонального харчування» для здобувачів ІІ рівня вищої освіти за спеціальностями 091 Біологія, 162 Біотехнологія і біоінженерія, 014.05. Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 226 Фармація, промислова фармація та до робочої програми з «Нутриціології» для спеціальності 226 Фармація. Промислова фармація. Видання розроблене для підготовки до практичних і семінарських занять з дисципліни, містить стислі теоретичні питання, тести та практичні завдання про роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності, норми споживання нутрієнтів та енергії різних верств населення, оцінку харчового та енергетичного статусу, лікувальне та нетрадиційне харчування.ukдієтологіяраціональне харчуванняпревентивне харчуваннядієтичне харчуваннязбалансоване харчуваннянутриціологіяорганізація системи харчування людинианатомо-фізіологічні особливості травленняосновні складові компоненти їжірозрахунок добового раціону для різних категорій осіб091 Біологія162 Біотехнології та біоінженерія014.05. Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)226 Фармація, промислова фармаціяДієтологія та раціональне харчуванняLearning Object612.39:613.2(072)