Ямборко, Ганна ВалентинівнаПилипенко, Л. М.Пилипенко, І. В.Назаренко, Ганна МиколаївнаЯмборко, Анна ВалентиновнаYamborko, Hanna V.Пилипенко, Л. Н.Пилипенко, И. В.Назаренко, Анна НиколаевнаNazarenko, Hanna M.Pylypenko, L. N.Pylypenko, I. V.2019-02-182019-02-182017Сучасні проблеми біології, екології та хімії: збірник матеріалів V Міжнародної науково- практичної конференції, присвяченої 30-річчю біологічного факультету Запорізького національного університету (Запоріжжя, 26-28 квітня 2017 р.). – Запоріжжя: АА Тандем, 2017. – 336 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/21864Превентивний аналіз ризиків, які несуть аеробні та факультативно-анаеробні спороутворюючі мікроорганізми роду Bacillus, вкрай важливі для харчових галузей агропромислового комплексу України, теоретично необхідні і практично доцільні, бо дозволять виробляти нові конкурентоспроможні харчові продукти гарантованої якості та мікробіологічної безпеки...ukмолекулярно-генетична діагностикахарчова продукціяМолекулярно-генетична діагностика аеробних та факультативно-анаеробних спороутворюючих контамінантів харчової продукціїArticle