2023-12-132023-12-132023Хімічний аналіз харчових продуктів. Харчові добавки [Електронний ресурс] : електрон. метод. вказівки до курсів «Фармацевт. броматологія» та «Хім. аналіз харч. продуктів» для студентів ф-ту хімії та фармації / уклад.: Т. М. Щербакова, О. М. Гузенко, Д. В. Снігур. – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2023. – 43 с. – 1 МБ.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/36942Методичні вказівки складено відповідно до програми курсів «Хімічний аналіз харчових продуктів» та «Фармацевтична броматологія». Вони містять розділ «Харчові добавки» та контрольні питання до нього. Рекомендовані для студентів природничих факультетів при підготовці до занять з навчальних дисциплін, що присвячені характеристиці таких розповсюджених компонентів харчових продуктів, як харчові добавки.ukхарчові добавкибезпека харчових добавоквиробництво харчової продукціїспоживчі властивості харчових продуктівкласи харчових добавокхарчова галузь Українисинтетичні сполукихімічний аналізХімічний аналіз харчових продуктів. Харчові добавкиLearning Object