2023-12-132023-12-132023Фармацевтична броматологія. Питна та мінеральні води [Електронний ресурс] : електрон. метод. вказівки. до курсів «Фармацевт. броматологія» та «Хім. аналіз харч. продуктів» для студентів ф-ту хімії та фармації / уклад.: Т. М. Щербакова, О. М. Гузенко, О. М. Рахлицька. – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2023. – 38 с. – 1 МБ.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/36941Методичні вказівки складено відповідно до програм курсів «Фармацевтична броматологія» та «Хімічний аналіз харчових продуктів». Вони містять розділ «Питна та мінеральні води» та контрольні питання до нього. Рекомендовані для студентів природничих факультетів при підготовці до занять з навчальних дисциплін, що присвячені характеристиці таких важливих компонентів харчових продуктів, як питна та мінеральні води.ukводазагальні характеристики водикласифікація природної водироль води в живому організміроль води в харчових продуктаххімічний склад водипоказники якості питної водипитна водамінеральні водифармацевтична броматологіяФармацевтична броматологія. Питна та мінеральні водиLearning Object