Запорожченко, Александр ВикторовичBudnyak, O. L.Dodichenko, M. O.Diakonu, O. O.Martynuk, I. O.Budniak, Oleksandr K.Fedorko, N. L.Chernadchuk, Snizhana S.Sorokin, Andrii V.Zaporozhchenko, Oleksandr V.Чернадчук, Сніжана СергіївнаБудняк, Олександр КостянтиновичБудняк, Александр КонстантиновичЧернадчук, Снежана СергеевнаЗапорожченко, Олександр ВікторовичСорокін, Андрій ВікторовичСорокин, Андрей Викторович2013-02-222013-02-222011Proceedings of the V International Young scientists conference «Biodiversity. Ecology. Adaptation. Evolution.», dedicated to 160 anniversary from the birth of profesor Frants Kamenskiy (Odesa, June 13 - 17, 2011).https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/3286Матеріали V Міжнародної конференції молодих вчених «Біорізноманіття. Екологія. Адаптація. Еволюція.», присвячена 160-річчю від дня народження професора Ф.М.Каменського (Одеса,13 - 17 червня 2011 p.). Материалы V Международной конференции молодых ученых «Биоразнообразие. Экология. Адаптация. Эволюция.», посвященная 160-летию со дня роджения профессора Ф.М. Каменского (Одесса, 13 - 17 июня 2011 г.).Increasing biological value of foods of food industry is urgent actual problem, in particular, for flour pastry wares. It is related to the fact that component of pastry wares is top grade wheat flour, that is why got wares, contain a insignificant quantity biologically active substances: macro- and microelements, food fibres. On the other hand, it is known that rape is one of the most productive oil-bearing cultures in the world agriculture.enRAPE POMACESRATSBIOCHEMICAL PARAMETERSPASTRY PRODUCTSEFFECT OF PASTRY PRODUCTS, WHICH INCLUDED RAPE POMACES, ON BIOCHEMICAL PARAMETERS OF RATSArticle