Поцебіна, Катерина Валеріївна2020-12-042020-12-042019Поцебіна, К. В. Лексико-семантичне поле "Спеції та прянощі" у французькій та українській мовах = Lexico-Semantical field "Spices" in French and Ukrainian Languages : дипломна робота магістра / К. В. Поцебіна; наук. кер. Т. В. Весна; ОНУ ім. І. І. Мечникова, Ф-т РГФ, Каф. фр. філології. – Одеса, 2019. – 64 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/29786Інтеграція України до європейського простору, поширення її контактів із Францією та іншими франкомовними країнами, необхідність спільної праці у різноманітних галузях висуває на порядок денний проблему досконалого володіння французькою мовою, підготовки високоякісних фахівців у сфері іншомовної комунікації і перекладу. Вирішення цієї проблеми неможливе без наявності досконалих словників, особливо термінологічних, складених на основі виявлення повного тезаурусу, опису корпусу одиниць та дослідження особливостей функціонування різних стилів мови.uk035.055 германські мови та літературипоняття "термін"поняття "терміносистема"назви спеційпоходженняназви прянощівлексичні трансформаціїпроблеми перекладуфранцузька лінгвокультурафранцузькі термінигастрономічна терміносистемавикористання назв спеційЛексико-семантичне поле "Спеції та прянощі" у французькій та українській мовахLexico-Semantical field "Spices" in French and Ukrainian LanguagesDiplomas