Грінченко, Юрій ЛеонідовичГринченко, Юрий ЛеонидовичHrinchenko, Yurii L.Балакіна, Катерина Анатоліївна2018-04-262018-04-262018Збірник тез доповідей студентів, аспірантів та з добувачів-учасників 74-ї звітної конференції Одеського національного університет у імені І. І. Мечникова. Секція економічних і правових наук (Одеса, 25–27 квітня 2018 р.). – Одеса: Фенікс, 2018.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/14111Ресторанний бізнес прогресивна сфера бізнесу, яка постійно змінюється згідно з вподобаннями клієнтів. Для функціонування закладу громадського харчування обов’язково треба взяти до уваги ряд факторів: категорію закладу, вид закладу, місце розташування, асортимент (вибір кухні), розмір середнього чеку (цей фактор також визначає і цільову категорію закладу), підбір кваліфікованого персоналу.otherбізнесресторанний бізнестематика закладуРозташування закладу як фактор ефективності в сфері ресторанного бізнесуArticle