Гончаренко, Костянтин Валерійович2021-11-292021-11-292019Гончаренко, К. В. Функціональна збалансованість організацій ресторанної діяльності = Functional balanceof therestaurant business entities : дипломна робота магістра / К. В. Гончаренко. – Одеса, 2019. – 77 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/31943Функціональна специфіка професійної системи менеджменту є важливою характеристикою управлінської діяльності. Саме функції менеджменту формують спеціалізацію управлінського процесу, формат організаційно-управлінської структури, визначають методи і технології управлінського процесу. Функціональна підготовка менеджерів є універсальною в незалежності до галузі економіки. Але функціональна пріоритетність менеджменту не означає, що не потрібно знати технологічні аспекти сфери діяльності, характер діяльності спеціалістів певної галузі. Все це тільки ще раз доказує необхідність досягнення функціональної збалансованості діяльності економічної організації в цілому, і яка може бути досягнута тільки при певній професійній підготовці менеджерів.uk073 менеджментресторанна діяльностіуправлінська діяльністьзбалансованістьконкурентоспроможністьпідготовка менеджерівФункціональна збалансованість організацій ресторанної діяльностіFunctional balance of the restaurant business entitiesDiplomas