Погребнюк, В. Л.Чёрная, Г. А.Коломийчук, Татьяна ВикторовнаБузыка, Т. В.Pogrebnyuk, V. L.Chernaya, G. A.Kolomiichuk, Tetiana V.Buzyka, T. V.Коломійчук, Тетяна Вікторівна2013-02-212013-02-212012Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі наукиhttps://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/3260Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки. - Одеса, Печатный дом, 2012Active use of a large number of additives in fast food requires further study the effect of these substances on the system. With prolonged use of products containing monosodium glutamate, commonly known neurological manifestations, due to its neuroactive properties. The aim of our study was to investigate the influence of fast food on the physiological and biochemical parameters of rats. Our studies have shown that the higher concentration ofadditives in fast food, the more is its negative effect on the nervous, cardiovascular and digestive system.rudietary supplementsphysical activityacid phosphataseratsВЛИЯНИЕ ТИПА ПИТАНИЯ НА НЕКОТОРЫЕ ФИЗИОЛОГО - БИОХИМИЧЕСКИЕ ПОКАЗАТЕЛИ КРЫСEFFECT OF NUTRITION ON SOME TYPE OF PHYSIOLOGICAL - BIOCHEMICAL INDICES IN RATSArticle