Басюл, Олена ВладленівнаЯмборко, Ганна ВалентинівнаЯмборко, Анна ВалентиновнаYamborko, Hanna V.Basiul, Olena V.Басюл, Елена Владленовна2018-11-132018-11-132012Наукові праціhttps://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/19491Розроблено технологію ферментування гливи звичайної. Досліджено вплив штаму лактобактерій L. plantarum Ро2 на мікробіологічні, біохімічні, фізико-хімічні, органолептичні показники та термін придатності готового продукту. Pleurotus ostrearus fermentation technology was developed. The influence of lactobacilli strain L. plantarum Po2 on microbiological, biochemical, physicochemical, organoleptic indicators and expity date of finished product has been investigated.ukтехнологія ферментуванняглива звичайнаштам лактобактерій L. plantarum Ро2Розробка технології ферментування гливи звичайноїArticle