Басюл, Олена ВладленівнаКоротаєва, Надія ВолодимирівнаKorotaieva, Nadiia V.2019-02-272019-02-272017XV з'їзд Товариства мікробіологів України iм. С. М. Виноградського = ХVth congress of Vinogradskyi society of microbiologists of Ukraine : тези доп., 11-15 верес. 2017 р., Одеса / Т-во мікробіологів України ім. С. М. Виноградського [та ін.]; гол. ред. В. С. Підгорський. – Львів : Сполом, 2017. – 336 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/22268Очевидний шлях забезпечення відповідності ферментованих рослинних субстратів вимогам стандартів якості – використання заквасок молочнокислих бактерій, переважно лактобацил, у харчових біотехнологіях. Доцільно застосовувати стартерні культури, джерело виділення яких відповідає рослинному субстрату, що ферментуватиметьсяukмолочнокислі бактеріїІдентифікація та біотехнологічні властивості молочнокислих бактерій з в'єтнамських ферментованих субстратівArticle