Zlatohurska, Maryna2013-02-212013-02-212012Збірник наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених. Природничі науки / Одеський нац. університет ім. І. І. Мечникова, Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених; ред. рада: В. О. Іваниця [та ін.]. – Одеса: Печатный дом, 2012 . – 168 с.: рис., табл.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/3254The question of ecologically pure food production is actual in conditions of environmental degradation. The exception of the chemicals' use is necessary for obtain ecologically pure food products. The processing of tomato seeds (as a valuable food crop) by biological agents permits to reduce the use of pesticides. The purpose of the research was to study the effect of the bacterium of genus Pseudomonas on sowing characteristics of tomato seedsentomatobacteriaINFLUENCE OF THE BACTERIA OF GENUS PSEUDOMONAS ON TOMATO SEED SOWING CHARACTERISTICSBook