Устянська, Ольга ВолодимирівнаАлександрова, Олександра ІгорівнаЕберле, Лідія ВікторівнаБоднарюк, Н. В.Лахманюк, Ю. Р.Ustianska, Olha V.Aleksandrova, Oleksandra I.Eberle, Lidiia V.2024-05-312024-05-312024Устянська О. В. Дослідження вмісту аскорбінової кислоти в квітковому пилку / О. В. Устянська, О. І. Александрова, Л. В. Еберле та ін. // Сучасна фармація: реалії сьогодення та перспективи розвитку [Електронний ресурс] : тези допов. Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (Одеса, 9–12 квіт. 2024 р.). – Одеса : Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, 2024. – С. 38–40.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/38253Продукти бджільництва, швидко засвоюються організмом, добре переносяться та, у більшості випадків, не мають негативного впливу або протипоказань для застосування. Це призводить до їх зростаючої популярності з кожним роком. Крім того, широкий спектр корисних властивостей цих продуктів сприяє їх використанню в фармакології та медицині.ukаскорбінова кислотаквітковий пилокбджільництвопродукти бджільництваДослідження вмісту аскорбінової кислоти в квітковому пилкуArticle