Койтюх, Ернест В'ячеславович2022-06-142022-06-142020Койтюх, Е. В. Механізм забезпечення системи управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної галузі = The mechanism of providing personnel management system at the hotel and restaurant industry : дипломна робота магістра / Е. В. Койтюх. – Одеса, 2020. – 96 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/33065Дослідження процесів розвитку трудових ресурсів підприємства готельно-ресторанної галузі є передумовою успішного функціонування галузі. Сучасні умови діяльності підприємства готельно-ресторанної галузі пред’являють якісно інші вимоги до управлінців з персоналу, обумовлюють необхідність більш високої інтенсивності їх праці, уміння управляти часом, володіти комплексом здібностей та забезпечувати творчий підхід в господарській системі. Тому, дослідження питань, які пов’язані з управлінням персоналу на сучасному ринковому рівні господарської системи, заслуговує пріоритетної уваги та оцінки.uk073 менеджментперсоналуправлінняготельресторанМеханізм забезпечення системи управління персоналом на підприємстві готельно-ресторанної галузіThe mechanism of providing personnel management system at the hotel and restaurant industryDiplomas