Пилипенко, І. В.Пилипенко, Л. Н.Ямборко, Ганна ВалентинівнаКотляр, Є.Ільєва, О.Yamborko, Hanna V.Ямборко, Анна Валентиновна2020-02-192020-02-192017Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції: програма та тези матеріал. Міжнар.ї наук.-техн. конф. (Київ, 7-8 листоп. 2017 р.). – Київ, 2017.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/27243Проведено аналітичний моніторинг санітарних вимог до різних груп харчової сировини і продуктів її переробки згідно принципів НАССР та комплекс експериментальних досліджень з визначення мікроорганізмів- контамінантів порядку Bacillales як показника відповідності їх санітарної якості та безпеки Євроінтеграційним критеріям.ukсанітарні вимогихарчова сировинаBacillalesНаукові основи вдосконалення санітарного контролю безпеки харчової сировини і продуктів її переробкиArticle