Ямборко, Ганна ВалентинівнаПилипенко, Л. М.Пилипенко, І. В.Бабиніна, Марина ОлександрівнаІваниця, Володимир ОлексійовичЯмборко, Анна ВалентиновнаPylypenko, L. N.Pylypenko, I. V.Yamborko, Hanna V.Babynina, M. O.Ivanytsia, Volodymyr O.Иваница, Владимир АлексеевичБабынина, Марина АлександровнаПилипенко, Л. Н.Пилипенко, И. В.2019-02-272019-02-272017XV з'їзд Товариства мікробіологів України iм. С. М. Виноградського = ХVth congress of Vinogradskyi society of microbiologists of Ukraine : тези доп., 11-15 верес. 2017 р., Одеса / Т-во мікробіологів України ім. С. М. Виноградського [та ін.]; гол. ред. В. С. Підгорський. – Львів : Сполом, 2017. – 336 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/22266Превентивний аналіз ризиків, які несуть аеробні та факультативно-анаеробні спороутворювальні мікроорганізми роду Bacillus, вкрай важливі для харчових галузей агропромислового комплексу України, теоретично необхідні і практично доцільні, бо дозволять виробляти нові конкурентоспроможні харчові продукти гарантованої якості та мікробіологічної безпеки.ukспороутворювальні мікроорганізмиBacillus cereusМолекулярно-генетична діагностика ентеротоксигенних бактерій Bacillus cereus у рослинній сировиніArticle