Іванчо, Вікторія Андріївна2021-11-302021-11-302019Іванчо, В. А. Формування мотиваційних цінностей організацій ресторанної діяльності в Україні = Creation of the motivation values of the restaurant business entities in Ukraine : дипломна робота магістра / В. А. Іванчо. – Одеса, 2019. – 75 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/31950Сьогоднішні реалії розвитку суспільства та економіки України зумовили новий комплекс проблем менеджменту, серед якого особливу роль має проблема удосконалення системи управління персоналом підприємства. Завданням цієї області менеджменту є підвищення ефективності діяльності на підприємстві за рахунок усебічного розвитку та розумного використання творчих сил персоналу, підвищення рівня його кваліфікації, компетентності, відповідальності та ініціативи, що ґрунтується на формуванні оптимальної та ефективної системи мотивації та стимулювання персоналу.uk073 менеджментресторанна діяльністьперсоналстимулювання персоналусистеми мотиваціїсистема грейдівконкурентоспроможностьФормування мотиваційних цінностей організацій ресторанної діяльності в УкраїніCreation of the motivation values of the restaurant business entities in UkraineDiplomas