Кіртока, Руслан ГордійовичКиртока, Руслан ГордеевичKirtoka, Ruslan H.2016-01-142016-01-142015Глобальні та національні проблемиекономіки. Електронне наукове фахове видання.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/7781Глобальні та національні проблемиекономіки. Електронне наукове фахове видання. Вип. №3. - Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2015.Проаналізовано особливості аудиту виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості, розглянуто методику проведення аудиту виробничих запасів, а саме мету, завдання, об’єкти, джерела інформації і послідовність аудиту виробничих запасів на підприємствах харчової промисловості.Проанализированы особенности аудита производственных запасов на предприятиях пищевой промышленности, рассмотрена методика проведения аудита производственных запасов, а именно цель, задачи, объекты, источники информации и последовательность аудита производственных запасов на предприятиях пищевой промышленности.This paper analyzes the features of inventory audit in food industry enterprises, the technique of inventory audit, namely, goal, objectives, facilities, information sources, sequence of inventory audit in the food industry enterprises.ukвиробничі запасиаудитмета аудиту виробничих запасівпослідовність проведення аудиту виробничих запасівбухгалтерський облік виробничих запасівпроизводственные запасыаудитцель аудита производственных запасовпоследовательность про- ведения аудита производственных запасовбухгалтерский учет производственных запасовinventoryauditpurpose of auditingsequence of inventory auditinventory accountingОсобливості проведення аудиту виробничих запасів в сучасних умовах на підприємствах харчовій промисловостіFeatures of inventory auditing in modern conditions of the food industry enterprisesArticle