Москальцова, Надія Евгенівна2019-03-062019-03-062016Москальцова, Н. Є. Вплив препаратів альбіт та лігногумат на фізіолого-біохімічні показники листків винограду каберне совіньон = Influence of preparations Albit and Lignogumat at physiological and biochemical indexes of grape leaves Cabernet Sauvignon : дипломна работа бакалара / Н. Є. Москальцова; наук. керiвник: О. Б. Паузер; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. ботаніки. – Одеса, 2016. – 39 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/22607Показан вплив позакореневого застосування біопрепаратів Альбіт та Лігногумат на фізіолого-біохімічні показники листків винограду Каберне Совніньон. Альбіт збільшує кількість пігментів на 21,8%, Лігногумат - на 31,5%. Препарати Альбіт та Лігногумат підвищили вміст крохмалю на 10-30%, і 20- 40% відповідно. Кількість цукрів збільшилась на 58% за використання Альбіту та на 38% - Лігногумату. Інтенсивність дихання підвищилась на 16,7% під час застосування Лігногумату. Роботу викладено на сторінках друкованого тексту; містить 5 таблиць та 4 рисунка. Наведено посилання на 50 джерел літератури (45 кирилицею та 4 латиницею)Shown the influence of foliar application preparations Albit and Lignogumat at physiological and biochemical indexes of grape leaves Cabernet Sauvignon. Albit increases the amount of pigment by 21.8% Lignogumat - by 31.5%. Preparations Albit and Lignogumat increased starch content by 10-30% and 20- 40% respectively. Sugar increased by 58% for the use of Albite and 38% - Lignogumat. Respiration rate increased to 16.7% during the application Lignogumat.uk6.040102 біологіяКаберне Совіньонбіопрепарати Альбіт та Лігногуматвміст пігментівцукрів та крохмалюінтенсивність диханняCabernet SauvignonAlbitLignogumatpigmentssugarsrespirationstarchВплив препаратів альбит та лігногумат на фізіолого-біохімічні показники листків винограду Каберне совіньонInfluence of preparations Albit and Lignogumat at physiological and biochemical indexes of grape leaves Cabernet SauvignonDiplomas