Лесюк, Вікторія Петрівна2023-10-202023-10-202023Лесюк, В. П. Сучасні технології обслуговування в ресторанному господарстві = Modern service technologies in the restaurant industri : кваліфікаційна робота бакалавра / В. П. Лесюк. – Одеса, 2023. – 73 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/36320Вивчення розвитку ресторанного ринку дуже актуально нині, враховуючи стрімкий розвиток туризму, що є однією з провідних галузей економіки. Ресторанний бізнес сьогодні стрімко розвивається та веде до посилення конкуренції між закладами громадського харчування, появи нових форм та застосування нестандартних підходів та нових тенденцій у діяльності ресторанних компаній країни. Отже, виникає питання, як докладніше розглянути сучасні формати закладів громадського харчування, які становлять інтерес для отримання нових яскравих вражень. На сьогоднішній день таких закладів у світі досить багато, більшість із них є напрямками ресторанного бізнесу. В Україні також є низка нових житлових кредитів, які першими залучають нових користувачів.uk242 туризмосвітня програма туризмресторанний бізнессучасні технологіїобслуговуванняформат fastfoodнеймінгСучасні технології обслуговування в ресторанному господарствіModern service technologies in the restaurant industriDiplomas