Рудінська, Олена ВолодимирівнаРудинская, Елена ВладимировнаRudinska, Olena V.Барон, Р. Д.2020-10-162020-10-162020Стратегічні пріоритети соціально-економічного розвитку в умовах інституційних перетворень глобального середовища: IХ міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 25 вересня 2020 року). – Одеса, 2020.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/29155У швидкоплинних умовах XXI сторіччя цілком неможливо забезпечити сталий фінансовий розквіт підприємств харчової та переробної галузі без розробки нових брендів та напрямів, розвитку інтелектуального потенціалу, реконструкції менеджменту, створення нових продуктів для традиційних і нових сегментів ринку, мотивування та стимулювання персоналу підприємства.ukінноваційний розвитокпідприємствохарчова галузьпереробна галузьУкраїнаУмови та напрями інноваційного розвитку підприємств харчової та переробної галузі УкраїниArticle