Дроздовська, Олена Миколаївна2019-02-272019-02-272016Дроздовська, О. М. Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах серця та мозку щурів за умов гострої крововтрати : дипломна робота бакалавра / О. М. Дроздовська; наук. кер. С. С. Чернадчук; ОНУ ім. І.І. Мечникова, Біол. ф-т, Каф. біохімії. – Одеса, 2016. – 33 с.https://dspace.onu.edu.ua/handle/123456789/22259Проведено дослідження визначення вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів в серці та мозку щурів при гострій крововтраті. Визначено, що при гострій крововтраті в перші терміни перебігу недокрів’я відбувається збільшення продуктів ПОЛ в тканинах серця та мозку з подальшим відновленням дослідних показників до значень контрольної групи щурів...A study of the determination of the content of products of lipid peroxidation in the heart and brain of rats with acute hemorrhage. Determined that in acute hemorrhage in the early period, the anemia, there is an increase in peroxidation products in the tissues of the heart and brain with subsequent restoration of research results to values of the control group of rats.uk6.040102 біологіяперекисне окиснення ліпідівдієнові кон'югатигостра крововтратаlipid peroxidationmalondialdehydeacute blood lossВміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у тканинах серця та мозку щурів за умов гострої крововтратиContent of lipid peroxidation products in cardiac and cerebral tissues of rats under acute blood lossDiplomas